Companii

Carrefour caută peste 500 de oameni pentru două hipermarketuri în Capitală

Carrefour caută peste 500 de oameni pentru două...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

24.06.2016, 00:07 1795

Retailerul francez Carrefour a început recrutarea angajaţilor pentru ocuparea celor peste 500 de locuri de muncă pe care le va crea odată cu deschiderea hiper­marketurilor din mal­lu­rile Veranda (Obor) şi ParkLake (Titan), com­pa­nia pariind pe distri­buţia pli­an­telor pe stradă, panouri sau afişe pe clădiri pen­tru a găsi candidaţii po­triviţi.

„Săptămâna trecută am avut câ­teva zile des­chise de recrutare pen­tru ambele ma­ga­zine şi vom continua săp­tă­mâ­na vi­itoa­re cu alte zile des­chise de re­crutare. Până acum, am primit can­didaturi potrivite pen­tru majoritatea pos­turilor anun­ţate şi ne aşteptăm ca în zilele următoare să crească numărul de aplicaţii primite ca urmare a cam­paniei de comunicare“, au spus reprezentanţii retailerului, care are în prezent 191 de magazine, dintre care 29 de hiper­marketuri „Carrefour“, 109 super­mar­ke­turi „Market“, 43 de magazine de pro­ximitate „Express“, zece maga­zine de proximitate „Contact“ şi un ma­ga­zin online.

Per total, Car­re­four are în Ro­mâ­nia în jur de 12.000 de anga­jaţi, conform ulti­melor date.

Cele două hi­per­marketuri din Obor şi Titan, fie­care cu o su­pra­fa­ţă de peste 10.000 mp, vor fi des­chise în toam­nă, odată cu inau­gu­rarea ce­lor două centre comerciale unde vor fi amplasate, conform ulti­melor date disponibile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO