Companii

Carrefour merge la Piaţa Miniş după Billa

Carrefour merge la Piaţa Miniş după Billa

Foto: Octav Ganea

Autor: Cristina Roşca

20.12.2011, 14:07 602

Retailerul francez Carrefour a deschis astăzi la Bucureşti al 45-lea supermarket din România.

Carrefour Market din Piaţă Miniş, Aleea Barajul Dunării, numărul 12A este amplasat lângă supermarketul rivalilor de la Billa, deschis la finalul lunii noiembrie. Până la finalul anului Carrefour va mai inaugura un supermarket, potrivit informaţiilor furnizate de companie.

Noul magazin are o suprafaţă de aproximativ 700 de metri pătraţi, şi va oferi spre vânzare aproximativ 8.000 de produse dintre care peste 1.000 de articole marca proprie Carrefour.

Reprezentanţii Carrefour nu au precizat valoarea investiţiei în acest magazin, însă potrivit ultimelor date deţinute de ZF aceasta se situează în jurul valorii de 1 mil. euro.

În Romania, Grupul Carrefour, care anul trecut a obţinut pe piaţa locală afaceri de 1,03 mld. euro, în scădere cu peste 7% faţă de anul anterior, operează 44 de supermarketuri, cu acesta care s-a deschis astăzi, 25 de hipermarketuri şi trei magazine de proximitate. Supermarketurile Carrefour au avut anul trecut vânzări de 408 mil. lei (97 mil. euro), în creştere de la 97mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO