Companii

Carrefour primeşte şi numerar la comenzile online, deşi la lansarea serviciului anunţa că plata se va efectua exclusiv cu cardul

Carrefour primeşte şi numerar la comenzile online,...

Autor: Ana Maria Petcana

27.05.2014, 15:38 323

Potrivit companiei, care citează un studiu realizat de Mednet, peste 60% din persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 şi 55 de ani declară că cel mai des utilizat serviciu de plată este cel cash (prin ramburs).

"Prin noul serviciu de plată cash (ramburs), am dorit să oferim clienţilor noştri opţiunea de a alege varianta de plată care le satisface cel mai bine nevoile", a declarat, într-un comunicat, Radu Butufei, director E-Commerce al Carrefour România.

Carrefour-Online.ro cuprinde o gamă de peste 15.000 de produse din categorii precum cele alimentare şi de larg consum, electrocasnice şi IT&C.

Retailerul a lansat oficial magazinul online în iulie anul trecut. Serviciul este disponibil pentru Bucureşti şi localităţile limitrofe, cu livrarea la domiciliu. Comanda minimă este de 150 lei, iar taxa de transport este de 15 lei indiferent de adresa de livrare.

Carrefour România deţine o reţea de 149 magazine dintre care 25 hipermarket-uri Carrefour, 79 supermarket-uri Market, 44 magazine de proximitate Express şi un magazin online.

Retailerul este parte a grupului francez Carrefour, care deţine peste 9.900 de magazine în 33 de ţări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO