Cât costă o zi de relaxare la complexul Therme de lângă Bucureşti

17 ian 2016 Ziarul Financiar

Complexul de wellness bazat pe ape termale Therme Bucureşti este împărţit în mai multe zone de relaxare şi anume Galaxy, The Palm şi Elysium.

Zona Galaxy  cuprinde o piscină cu valuri şi 16 topogane clasificate pe categorii de vârstă. Accesul în această zonă costă de la 39 de lei ( pentru 3,5 ore) până la 54 de lei ( pentru întreaga zi).

The Palm este o zonă de relaxare cu palmieri, piscină interioară şi exterioară, jacuzzi şi piscine cu aromaterapie, iar tarifele încep  de la 49 de lei (pentru 3,5 ore) şi ajung la 64 de lei pentru întreaga zi.

Cea de-a treia zonă- Elysium- cuprinde şase saune şi o piscină de relaxare.  Tarifele pentru această zonă includ accesul şi la celelalte două zone şi pornesc de la 68 de lei pentru 3,5 ore şi ajung la 83 de lei pentru întreaga zi.

Therme Bucureşti este cel mai mare Therme din Europa, construit greenfield, pe un areal de 250.000 de mp, având o suprafaţă totală de peste 30.000 mp şi o capacitate de 4.000 de persoane simultan.

Investiţia în Therme Bucureşti este realizată de A-Heat Group, concern cu sediul la Viena. Lucrările de construcţie a proiectului Therme Bucureşti au început la finele anului 2013, investiţia totală ridicându-se la aproximativ 50 de milioane de euro. Piscinele Therme au o capacitate de 1.500 de persoane simultan, iar de saunele centrului pot beneficia 300 de persoane în acelaşi timp. Toboganele au fost proiectate astfel încât să asigure distracţia pentru 6.500 de persoane pe oră, iar restaurantele au o capacitate totală de 700 de locuri.

 

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, relaxare
, complex
, costuri
, ape
, capacitate
, piscina
, incepere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide