Companii

De ce sa stai cu chirie cand te poti muta la un hotel de patru stele?

De ce sa stai cu chirie cand te poti muta la un hotel de patru stele?
18.01.2010, 23:10 148

Familia Lazar, proprietara complexului de hoteluri Caro Hotelsdin Capitala, care a avut ocupate doar un sfert din cele 215camere, a decis sa ofere posibilitatea locuirii in hotel pentru 590de euro pe luna, tarif ce concureaza cu chiriile unor garsoniere delux.

Confruntati cu prabusirea gradului de ocupare, proprietarii autrecut practic de la 89 de euro pe noaptea de cazare la doar 19euro daca inchiriaza pe o luna, potrivit serviciului de rezervarial hotelului si calculelor ZF.

"Sunt cativa clienti de business care si-au luat cazare pentru oluna, pret in care sunt incluse serviciile de housing, dar in carenu intra micul dejun. Exista insa un numar limitat de camere depatru stele care pot fi inchiriate pentru o luna la 590 de euro", adeclarat Octavian Lazar, managerul hotelului.

El spune ca s-a gandit la aceasta oferta ca o sursa de venituriin timp de criza. Afacerile complexului de pe Barbu Vacarescu s-auridicat anul trecut la 2,5 milioane de euro, in scadere cu 37,5%fata de nivelul din anul anterior.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO