Companii

Ce urmează pentru Hidroconstrucţia, proaspăt intrată în insolvenţă: „business as usual“

Ce urmează pentru Hidroconstrucţia, proaspăt intrată...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

14.02.2022, 10:00 1208

♦ Insolvenţa a fost pronunţată pe 19 ianuarie, la iniţiativa Hidroconstrucţia, iar administrator judiciar al companiei a fost numit consorţiul de practicieni în insolvenţă format din R&I Group, RTZ & Partners şi Muşat & Asociaţii.

Hidroconstrucţia, unul dintre cei mai mari constructori lo­cali, îşi va continua activitatea cu­rentă, după ce, în urmă cu câteva săptămâni, a intrat oficial în insol­venţă, potrivit deciziei Tribunalului Bucureşti.

Insolvenţa a fost pronunţată pe 19 ianuarie 2022, la iniţiativa Hidro­construcţia, iar administrator judiciar al companiei a fost numit consorţiul de practicieni în insolvenţă format din R&I Group, RTZ & Partners şi Muşat & Asociaţii. Sub suprave­gherea acestora, Hidro­construcţia îşi continuă activitatea curentă.

„Pe parcursul perioadei de observaţie, societatea va funcţiona după principiul «business as usual», rămânând cel mai mare antreprenor român de specialitate din domeniul de interes naţional al hidroenergiei, focalizându-şi resursele în vederea păstrării renumelui istoric, a brandului internaţional şi a patrimoniului, toate acestea sub stricta supraveghere a consorţiului de practicieni în insolvenţă ce a fost desemnat în calitate de administrator judiciar şi sub controlul judecătorului sindic“, se arată în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO