Companii

Cea mai scumpă maşină din 2011: un Rolls Royce de 400.000 €, înmatriculat în octombrie

Cea mai scumpă maşină din 2011: un Rolls Royce de 400.000 €, înmatriculat în octombrie

Autor: Bogdan Alecu

14.11.2011, 00:06 2379

Automobile Bavaria Group, companie controlată de omul de afaceri Michael Schmidt, cel care a adus BMW în România, a livrat în septembrie primul Rolls Royce nou din acest an, maşină care a fost înmatriculată în România luna trecută conform statisticilor Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

Anul trecut a fost înmatriculat un singur Rolls Royce nou pe piaţa locală, un model Ghost cu un preţ cuprins între 200.000 şi 300.000 de euro.

"Automobile Bavaria a livrat pe piaţa locală automobilul Rolls Royce prin intermediul dealerului mărcii de la München, deschis în luna septembrie a acestui an şi deţinut tot de Michael Schmidt. Maşina este un model Phantom, iar preţul acesteia a fost cel standard", a spus Ciprian Bercea, directorul de marketing al Automobile Bavaria Group.

Potrivit estimărilor ZF, preţul modelului Rolls Royce este de peste 400.000 de euro, Phantom fiind limuzina de top a constructorului britanic. În prezent pe piaţa locală sunt înmatriculate aproximativ 60 de automobile Rolls Royce.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO