Companii

Cehii de la CTP sunt în discuţii să cumpere birourile Swan din Pipera

Complexul de birouri Swan este la lichidare de doi ani

Complexul de birouri Swan este la lichidare de doi ani

Autor: Bogdan Alecu

05.02.2016, 00:07 1182

CTP Invest, una dintre cele mai active companii de pe piaţa locală, care anul trecut a semnat tranzacţii de 130 de milioane de euro, a luat în vizor complexul de birouri Swan Office & Technology Park din zona Pipera-Tunari, din imediata apro­pie­re a Capitalei.

Complexul de birouri Swan Office & Technology Park, aflat în faliment, este la vânzare de aproape doi ani, timp în care lichidatorul judiciar Casa de Insolvenţă Transil­vania (CITR) a redus preţul de la aproape 43 de milioane de euro la 22 de milioane de euro, potrivit infor­ma­ţiilor de pe site-ul lichida­torului. Nici reprezentanţii CITR, nici cei ai CTP nu au oferit comentarii pe marginea acestui subiect până la închiderea ediţiei.

Proiectul Swan Office, realizat de compania britanică Chayton Capital, a intrat în faliment în toamna anului 2013, având datorii de circa 370 de milioane de lei (peste 80 milioane euro), în special către băncile UniCredit şi Volksbank, care au fi­nan­ţat investiţia. Parcul de afaceri, o in­vestiţie de 50 de milioane de euro, a in­trat în faliment ca urmare a gra­dului de ocupare scăzut şi a chiri­ilor sub aşteptări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO