Companii

Cel mai apropiat colaborator, despre Culiţă Tărâţă: Iubea pământul şi îl respecta, a văzut agricultura ca pe o datorie

Cel mai apropiat colaborator, despre Culiţă Tărâţă:...

Autor: Gabriel Razi

22.11.2014, 11:31 408

Culiţă Tărâţă, decedat ieri noapte dupa o lunga suferinţă, iubea pamantul şi îl respecta în condiţiile în care vedea afacerile din agricultura ca pe o datorie, spune Lucian Buzdugan, directorul actual al fermei din Insula Mare a Brailei şi cel mai apropiat colaborator al omului de afaceri nemţean.

"Era un om extraordinar. Şi-a legat viaţa de pământ, îl iubea şi îl respecta, a văzut activitatea agricolă ca pe o datorie. A fost o cinste şi o onoare pentru el să lucreze pământul, îi acorda respectul cuvenit", spune agronomul.


TCE 3 Brazi, firma in care Culiţă Tărâţă, era unicul actionar a exploatat cele 57.000 de hectare din Insula Mare a Brailei timp de 12 ani, perioada in care ferma a fost una dintre cele mai productive din economia locala si un loc unde companiile din agrobusiness au testat si calibrat noi tehnologii de productie.


In anii de varf, cu recolte bogate, TCE 3 Brazi ajungea la afaceri de peste 100 milioane de euro anual, rulajele fiind sustinute in cea mai mare parte de activitatea din judetul Braila.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO