Companii

Cel mai mare spital privat din Bucureşti, inaugurat în urma unei investiţii de 40 mil. euro. Vezi aici ce tarife percepe. Galerie FOTO

Cel mai mare spital privat din Bucureşti, inaugurat în urma unei investiţii de 40 mil. euro. Vezi aici ce tarife percepe.  Galerie FOTO

Cel mai mare spital privat din Bucureşti

Autor: Mirabela Tiron

14.04.2011, 11:54 13678

Familia Andronescu, fondatoarea retelei de clinici privateSanador, a inaugurat joi cel mai mare spital privat din Bucureşti,cu o capacitate de 290 de paturi, în urma unei investiţii de 40 demilioane de euro.

"Spitalul Sanador cuprinde toate specialităţile medicale şi dechirurgie, un caz unic pe piaţa românească de servicii medicaleprivate", a declarat Doris Andronescu, soţia omului de afaceriFlorin Andronescu, cunoscut după ce a înfiinţat iar apoi a vândutafaceri precum Flanco sau Credisson.

Clinicile Sanador au avut anul trecut afaceri de 11 mil. euro,iar anul acesta şi-au bugetat 15-16 mil. euro, din care spitalul arurma să genereze 5 mil. euro. Andronescu a spus că tarifele vor fide 500-760 de lei pentru o zi de spitalizare, în timp ce o naşterecostă 6.200 de lei.

O consultaţie la inimă costă 100 de lei la medic specialist şi 150de lei la profesor doctor. Acelaşi preţ o are şi o consultaţie laginecolog. O tomografie cerebrală costă între 230 de lei şi 330 delei.

Click aici pentru galeriaFOTO

În cadrul spitalului vor lucra 460 de medici, colaboratori dinunităţile de stat şi private, şi un număr de 200 de asistente.

Clădirea în care funcţionează spitalul este închiriată de laomul de afaceri Gheorghe Mois, iar iniţial a avut ca destinaţiespaţii de birouri şi aparthotel

Lucrările de amenajare a spitalului au durat doi ani.

Vedeţi aici lista cu tarifelepracticate de Sanador

Printre echipamentele existente în spital se numără microscoapechirurgicale Zeiss, turnuri de laparoscopie şi endoscopie, lămpiscialitice, braţe de anestezie şi chirurgie Draeger, aparate deradiologie portabile.

În spital există o staţie centrală de monitorizare a tuturorpaturilor dar şi o unitate de sterilizare .

Spitalul Sanador este al treilea inaugurat in Capitală dupăEuroclinic şi Life Memorial. Ca număr de paturi, este cel mai marespital privat din Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO