Companii

Cel mai puternic antreprenor din servicii medicale vine la ZF Pharma Summit’14

Mihai Marcu, preşedintele MedLife: MedLife şi-a stabilit ca ţintă pentru 2015 atingerea pragului de 100 de milioane de euro cifră de afaceri, la 20 de ani de prezenţă pe piaţă.

Mihai Marcu, preşedintele MedLife: MedLife şi-a stabilit ca ţintă pentru 2015 atingerea pragului de 100 de milioane de euro cifră de afaceri, la 20 de ani de prezenţă pe piaţă.

Autor: Ioana David

16.09.2014, 00:04 317

Mihai Marcu, preşedintele MedLife, cel mai mare jucător de pe piaţa privată de servicii medicale, va fi prezent la evenimentul ZF Pharma Summit’14, care va avea loc pe 29-30 septembrie.

Aflat în fruntea unei companii care anul acesta ar putea avea o cifră de afaceri de peste 80 mil. euro, Mihai Marcu vine la summit în ziua a doua, când discuţiile vor fi purtate în jurul serviciilor de sănătate şi la care vor participa marii actori, atât din sectorul de stat, cât şi cel privat.

Absolvent al Facultăţii de Matematică şi cu background bancar, Mihai Marcu a ridicat o companie ce are ca obiectiv în 2016 să ajungă la o cifră de afaceri de 100 mil. euro, la 20 de ani de la momentul în care a fost fondată. Familia Marcu deţine controlul MedLife, însă de-a lungul timpului a atras în acţionariat IFC (divizia de investiţii private a Băncii Mondiale) şi fondul de investiţii Value4Capital (fostul SGAM). Anul acesta, proiectele MedLife s-au concentrat pe deschiderea de clinici de mari dimensiuni în afara Bucureştiului.

Compania este liderul acestei pieţe în funcţie de cifra de afaceri raportată.

Încotro se îndreaptă piaţa de servicii medicale private, impactul pe care noile tehnologii le au în acest sector şi unde mai investesc operatorii, în Bucureşti sau în afara Capitalei – sunt temele centrale de discuţie din ziua a doua a ZF Pharma Summit’14.

ZF Pharma Summit a ajuns la a treia ediţie şi îi va aduce la aceeaşi masă, ca şi până acum, pe cei mai mari jucători de pe piaţa de servicii medicale private, din sectorul medicamentelor, autorităţile, dar şi manageri din clinici şi spitale de stat.

Timp de două zile, discuţiile în Sănătate se mută la ZF Pharma Summit, unde vor fi dezbătute cele mai fierbinţi subiecte ale momentului.

Dacă în ziua a doua serviciile de sănătate sunt analizate, în prima zi dezbaterile vor fi centrate în jurul sectorului de medicamente.

ZF Pharma Summit’14 va avea loc pe 29 şi 30 septembrie. Pentru mai multe informaţii vizitaţi pagina evenimentului http://evenimente.zf.ro/eveniment zf pharma summit’14

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO