Companii

Cele mai scumpe zece vacanţe de sărbători cumpărate de români

Cele mai scumpe zece vacanţe de sărbători cumpărate...

Autor: Mirabela Tiron

31.12.2013, 10:17 1470

Unii români au scos din buzunare chiar şi 50.000 de euro, echivalentul preţului unei garsoniere de lux din Bucureşti, pentru a petrece vacanţa de sărbători în lux în străinătate.

Şase persoane care merg împreună în Thailanda cu ocazia sărbătorilor de iarnă au plătit  51.000 de euro pentru un sejur de 14 nopţi în exotica destinaţie, potrivit agenţiei de turism Aerotravel. Cei şase se vor caza la hotelul Bayan Tree Phuket de cinci stele în două vile de lux şi o vilă spa, au incluse zboruri şi transferuri, mic dejun la hotel, masaje şi şedinţe de yoga dar şi acces la piscină privată cu saună şi jacuzzi.

Compania Touring Europabus, ce deţine reţelele de agenţii TUI Travel Center şi Euroline, a vândut pentru Revelion un pachet de 34.000 de euro pentru doi adulţi ce vor petrece 14 nopţi în Dubai. Pachetul include biletele de avion, transferuri, toate taxele incluse.

Un alt sejur de lux a fost cumpărat de un cuplu cu un copil ce a plătit 21.000 de euro pentru un pachet de 12 nopţi de Revelion în Dubai dar şi în Phuket (Thailanda). Pachetul include biletele de avion la clasa business, transferuri cu limuzina dar şi cazare la cinci stele. În Dubai vor sta cinci nopţi iar în Phuket şapte nopţi, într-un apartament de 200 de metri pătraţi dintr-un hotel de lux, potrivit agenţiei de turism Perfect Tour.

Tot pentru vacanţa de Revelion un cuplu a plătit 20.000 de euro pentru a petrece sărbătorile în Mexic. Pa­chetul include 14 nopţi de cazare la ho­te­lu­ri de lux, zbor cu avionul la clasa business, potrivit lui Traian Bară, directorul de vânzări al agen­ţiei de turism Oceania Travel, care vin­de pachete în destinaţii exotice. 

O altă familie, cu un copil, a plătit circa 17.000 de euro pentru un sejur de 14 nopţi în Riviera Maya (Mexico City). Pachetul include cazare la cinci stele, transport cu avionul la clasa business dar şi excursii private la Min a de Argint Taxco şi Piramidele Teotihuacan, potrivit agenţiei Perfect Tour.

O familie formată din doi adulţi şi un copil a plătit 16.600 de euro pentru a petrece Revelionul în Riviera Maya, în Mexico City. Pachetul include 14 nopţi de cazare la cinci stele, excursii private la mina de argint Taxco şi la Piramidele Teotihuacan şi bilete de avion la business class

Un cuplu a plătit 14.700 de euro pentru 16 nopţi la bordul navei de croazieră Seven Seas Voyager, cu cazare în apartament de lux, all inclusive la bord, excursii la ţărm, 24 de ore de room service, servicii de majordom personal, şi transport la clasa business în avion. Traseul croazierei include plecare pe 22 decembrie din Singapore şi include circuit pe destinaţii ca Bali, Komodo (Indonesia), Darwin (Australia), Coasta Australiei, Sydney (Australia), până pe 7 ianuarie.

Un cuplu de români a plătit 11.000 de euro pentru o vacanţă de Revelion la New York şi Las Vega, cu bilete de avion la business class şi cazare la hoteluri de cinci stele, potrivit Accent Travel &Events.

Şi pentru vacanţa în Mauritius românii au scos mii de euro. Happy Tour a vândut un sejur de şapte nopţi în Mauritius în perioada 27 decembrie-3 ianuarie, la hotelul de cinci stele Sofitel Imperial Resort&Spa. Valoarea totală a pachetului a fost de 13.800 de euro pentru 4 adulţi, tarif ce include biletul de avion, transferul de la aeroport la hotel şi invers dar şi servicii de cazare cu demipensiune şi cină festivă de Revelion

Un cuplu a scos din buzunar 9.750 de euro pentru a petrece Revelionul în Bangkok şi Phuket (Thailanda). Pachetul include 10 nopţi de cazare în Phuket şi patru nopţi în Bangkok, transferuri private cu limuzina şi masa în sistem all-inclusive la hotel.

Şi pentru vacanţa în ţară unii români au plătit mii de euro. O familie formată din doi adulţi şi doi copii a plătit 3.900 de euro pentru cinci nopţi de cazare într-un apartament la un hotel de lux de pe Valea Prahovei, în timp ce o familie cu trei copii a plătit 7.400 de euro pentru o vacanţă de Revelion la un hotel de lux din Poiana Braşov.

 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO