Celina Condorovici, brand managerul care a crescut mărcile Albalact, este noul director de marketing al Prefera Foods, business controlat de Raul Ciurtin

30 aug 2017 Autor: Mădălina Panaete

Prefera Foods este un business construit de la zero de Raul Ciurtin, antreprenorul care a vândut Albalact către gigantul francez Lactalis.

Celina Condorovici, fostul brand manager al producătorului de lactate Albalact, este noul director de marketing al producătorului de conserve Prefera Foods din judeţul Alba, deţinut de Raul Ciurtin. Antreprenorul român a vândut Albalact în urmă cu an către gigantul francez Lactalis.

Absolventă a Facultăţii de Marketing din cadrul ASE Bucureşti, Celina Condorovici a lucrat timp de opt ani pentru cel mai mare producător de lactate de pe plan local, conform datelor de pe reţeaua de socializare de business LinkedIn.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 30.08.2017

 
Cuvinte cheie:
Prefera Foods
, Raul Ciurtin
, marketing
, Celina Condorovici
, brand manager
, Albalact
, Lactalis
,
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide