Companii

Centrele de cardiologie Ares au spart gheaţa investiţiilor din acest an în piaţa de servicii medicale, cu un proiect de 2,2 mil. lei. GALERIE FOTO

Vedeţi cum arată centrele de cardiologie Ares, un proiect de 2,2 mil. lei. GALERIE FOTO

Vedeţi cum arată centrele de cardiologie Ares, un proiect de 2,2 mil. lei. GALERIE FOTO

Autor: Ioana David

21.01.2015, 16:56 1146

Centrele Ares, axate pe servicii de cardiologie, au investit peste 2,2 mil. lei (0,5 mil. euro) într-un nou sediu în Capitală, în cadrul spitalului Ponderas de pe strada Nicolae Caramfil. Noul centru reprezintă de fapt relocarea celui care funcţiona în cadrul Ponderas înainte ca acesta să se mute într-un spaţiu mai mare.

Noua unitate deţinută de Ares se întinde pe o suprafaţă de 600 mp şi are o capacitate de spitalizare de 65 de pacienţi pe zi, în cadrul unităţii funcţionând două sisteme de angiografie (unde se pot realiza maximum 20 de angiografii zilnic; angiografiile sunt examene care permit analizarea în detaliu a vaselor de sânge). 
“De la înfiinţarea Centrelor în 2010 şi până în prezent, avem peste 3.200 de pacienţi (...) în centrul din Bucureşti, iar, anul trecut, am efectuat peste 1.100 de proceduri în cadrul Centrelor ARES Bucureşti. Odată cu relocarea, avem la dispoziţie două săli de angiografie, astfel încât putem dubla capacitatea de lucru, reducând timpii de aşteptare de la internare şi până la finalizarea procedurii“, a declarat Iulian Pleşcan, director operaţional al Ares.

Pe lângă centrul din Bucureşti, Ares operează încă o unitate în cadrul Spitalului Judeţean din Suceava, iar anul trecut a înregistrat o cifră de afaceri de 3,2 mil. euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO