Companii

Centrele medicale Ares au ajuns la 28 mil. lei în 2017, plus 50%. „În 2018 ne consolidăm, în 2019 facem pasul spre extindere.”

Iulian Pleşcan, directorul operaţional al Centrelor Ares.

Iulian Pleşcan, directorul operaţional al Centrelor Ares.

Autor: Georgiana Mihalache

19.01.2018, 00:00 298
Centrele Ares, specializate în domeniul cardiologiei şi radiologie intervenţională, dezvoltate de mai mulţi medici români, au ajuns în 2017 la afaceri de 28 de milioane de lei, în creştere cu peste 50% faţă de anul precedent. Creşterea vine din parteneriatul încheiat de Ares cu spitalul Monza, cel mai mare spital privat din domeniul cardiologiei, la sfârşitul lui 2016. Centrele Ares erau deja prezente în spitalul Ponderas, din cadrul reţelei Regina Maria. „Anul 2017 a fost cel în care am înregistat cea mai mare creştere, coroborând cu parteneriatul cu spitalul Monza şi extinderea noastră. Partenerul nostru de nădejde este spitalul Ponderas din grupul Regina Maria, însă ne-am dorit foarte mult extinderea serviciilor noastre, mai ales că suntem nişaţi în acest domeniu şi cunoaştem această piaţă. 2018 este anul în care ne consoli­dăm şi mai mult, urmând ca 2019 să fie mo­mentul pentru parteneriate noi”, a spus pentru ZF Iulian Pleşcan, direc­torul operaţional al Centrelor Ares.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO