Companii

CGS angajează 2.000 de oameni la Galaţi şi ajunge la 5.000 în România

Autor: Adelina Mihai

29.10.2015, 00:07 34058

Americanii de la CGS, com­panie care a ajuns la 3.000 de salariaţi în birourile din Bucureşti, Braşov, Sibiu şi Târgu Jiu, deschid un nou sediu în Galaţi, unde vor să ajungă la 2.000 de salariaţi într-un in­ter­val de 18 luni.

„Nu ştiu nicio altă ţară de unde să se poată livra servicii în 22 de limbi stră­ine“, a spus Phil Friedman, pre­şe­dinte şi director ge­neral al furni­zo­rului  american de servicii de ex­ter­na­li­zare Com­pu­ter Generated Solu­tions (CGS).

Compania caută vorbitori de limbi străine (engleză, germană, spa­niolă, italiană sau fran­ceză) care să aibă, de preferat, şi abi­lităţi tehnice sau experienţă în zona financiară.

Şomajul foarte mare din Galaţi, de circa 10% (dublu faţă de media înre­gistrată la nivel naţional), a fost unul dintre factorii care au contat la de­cizia de investiţii a CGS, întrucât în oraşe pre­cum Sibiu sau Bra­şov pre­siunea pe can­di­daţi este mai mare.

CGS este prezentă pe piaţa lo­cală din 2006, de când a preluat com­­pa­nia de call cen­ter Easy Call fondată de Vladimir Sterescu, care este în con­tinuare şeful opera­ţiu­­nilor lo­ca­le ale com­paniei.

Anul trecut, CGS România a avut o cifră de afaceri de 138 de milioane de lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO