Companii

Chimcomplex a cumpărat activele combinatului Someş Dej

Chimcomplex a cumpărat activele combinatului Someş Dej

Autor: Cristina Bellu

23.12.2016, 14:56 489
Compania Chimcomplex Borzeşti, controlată de omul de afaceri Ştefan Vuza, a cumpărat activele combinatului Someş Dej, urmând ca în 2017 să participe la licitaţia privind achiziţia activelor funcţionale ale combinatului Oltchim, planul companiei vizând dezvoltarea de noi afaceri în domeniul chimiei sării şi constituirea Companiei Române de Chimie (CRC) pe cele trei centre logistice.
 
Platforma Someş cuprinde 40 hectare de teren şi construcţii industriale, la care se adaugă serviciile adiacente, staţii de tratare ape, staţii electrice, depozite, depou CFR şi infrastructură rutieră.
 
Echipa de management a Chimcomplex a finalizat negocierile cu un partener de specialitate  din domeniul producţiei de celuloză şi hârtie în vederea repornirii combinatului Someş Dej, estimată a fi după un an de investiţii. În prima etapă, fabrica de hârtie va avea aproximativ 400 de salariaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO