Companii

Chimcomplex Borzeşti lucrează cu avocaţii de la Maravela & Asociaţii pentru preluarea activelor Oltchim

Chimcomplex Borzeşti lucrează cu avocaţii de la...

Autor: Cristina Roşca

02.08.2017, 00:04 510

Casa de avocatură locală Maravela & Asociaţii, alături de biroul din Bruxelles al firmei germane de avocatură Gleiss Lutz, oferă consiliere companiei Chim­com­plex Borzeşti în procesul de pre­luare al activelor combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea. Cele două case de avocatură au reprezentat Chimcomplex Borzeşti la licitaţia organizată cu scopul preluării activelor Oltchim.

Chimcomplex a depus pe 6 iulie o ofertă angajantă pentru preluarea acti­velor combinatului Oltchim Râm­ni­cu Vâlcea în vederea creării Companiei Ro­mâne de Chimie. Potrivit lui Ştefan Vuza, preşedintele grupului SCR, care con­trolează Chimcomplex SA Borzeşti, pentru cele nouă pachete de active ale Oltchim au depus oferte şapte compe­ti­tori pentru grupe individuale, cum este cea de vagoane sau de materiale de con­struc­ţii. Pentru întregul lanţ de pro­duc­ţie al combinatului sunt două oferte, de la SCR şi de la un fond de investiţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO