Companii

Cinci medici ginecologi aşteaptă afaceri de 3,5 mil. euro de la spitalul privat pe care îl deţin în Timişoara

Cinci medici ginecologi aşteaptă afaceri de 3,5 mil....

Autor: Mirabela Tiron

08.05.2017, 00:05 2540
La conducerea spitalului se află Ovidiu Cristian Pătruţ, cel care a fost până în urmă cu o lună şeful spitalului privat Pelican din Oradea.
Ovidiu Cristian Pătruţ, şeful spitalului privat Pre­miere din Timişoara, controlat de cinci medici gine­co­logi, spune că în acest an estimează venituri de 3,5 mil. euro, mai mult de jumătate din activitate urmând să fie generată de secţia de obstetrică-ginecologie. „Am luat autorizaţia şi spitalul va funcţiona în fosta clădire Athena, pe care am achiziţionat-o în martie cu 4,6 milioane de euro de la firma Constructim (controlată de Lucian Perescu - n.red.) şi unde funcţiona spitalul cu acelaşi nume, care a dat faliment“, a declarat Ovidiu Cris­tian Pătruţ, pentru ZF. Anterior, spitalul Premiere a func­ţionat în fosta clădire a Clinicii Prezident. Spitalul Premiere a fost deschis în 2013 de cinci medici gine­co­logi şi a avut anul trecut afaceri de circa 2,5 milioane de euro. Firma care operează spitalul este Materna Care. Acţionarii companiei sunt medicii ginecologi Daniel Bran, Florin Dorneanu, Bogdan Mureşan, Voicu Simedrea şi Valentina Cioată, potrivit datelor de la Re­gistrul Comerţului. În cadrul spitalului privat Premiere, pachetul ce include naştere naturală costă 4.500 de lei, la care se adaugă 900 de lei taxe hoteliere (trei zile spitalizare, cazarea), arată datele de pe site-ul spitalului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO