Cine cumpără? Un abator, o fabrică de nutreţuri şi zece ferme din Călăraşi sunt scoase la vânzare cu peste 18 mil. euro

10 mai 2017 Autor: Mădălina Panaete

Casa de Insolvenţă Transilvania (CITR), administrator judiciar al companiei Agroli Group (în faliment), a scos mai multe active ale companiei din judeţul Dâmboviţa. Preţul bunurilor porneşte de la 17,9 milioane de euro (fără TVA).

Activele sunt compuse din nouă ferme de creştere a păsărilor în localitatea Crevedia (jud. Dâmboviţa), o fermă de incubaţie agricolă, o fabrică de nutreţuri, un abator şi terenuri agricole, conform datelor de pe site-ul CITR.

Fermele de creştere a păsărilor au o capacitate anuală de producţie de aproximativ 12 milioane de pui de carne. Producţia din ferme ar putea asigura aproximativ jumătate din capacitatea de sacrificare a abatorului, asigurând astfel un flux de lucru constant, se arată pe site-ul citat. Toate fabricile şi fermele sunt funcţionale.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.05.2017

 
Cuvinte cheie:
Agroli
, ferme
, faliment
, abator
, calarasi
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide