Companii

Cine este noul şef al Automobile Dacia

Cine este noul şef al Automobile Dacia

Autor: Ioana Mihai-Andrei

04.07.2016, 00:07 870
Yves Caracatzanis, CEO al Gru­pului Renault în România, a povestit istoria carierei sale de 24 de ani în cadrul grupului francez şi a vorbit la cel mai recent eveniment Meet the CEO, organizat de Business Maga­zin, despre importanţa infrastruc­turii, a educaţiei şi menţinerii competiti­vităţii fabricii de la Mioveni.

Francezul, cu origini greceşti, lucrează de 24 de ani pentru grupul Renault, dar vede fiecare zi ca pe o şansă de a învăţa ceva nou şi de a adăuga o nouă cărămidă la cons­truc­ţia carierei sale.  Yves Caracatzanis este al şaselea lider al producătorului de maşini de la preluarea uzinei de către grupul Renault, care a urcat anul trecut pe cea mai înaltă treaptă în clasamentul companiilor în funcţie de cifra de afaceri în România, cu 4,7 mld. euro. Cifra echivalează cu aproape 3% din PIB-ul României.

Mai multe detalii despre pla­nurile pe care noul CEO al ope­raţiunilor Renault în România, în materialul de copertă al Business Magazin din această săptămână.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO