Companii

Cine sunt avocaţii din spatele celor mai mari tranzacţii din ultimul an

Gala Avocaţilor, ajunsă la cea de-a cincea ediţie, îi va avea ca invitaţi speciali pe ministrul justiţiei Robert Cazanciuc şi pe Flavius Baias, decanul Facultăţii de drept din cadrul Universităţii din Bucureşti. Mediafax Foto

Gala Avocaţilor, ajunsă la cea de-a cincea ediţie, îi va avea ca invitaţi speciali pe ministrul justiţiei Robert Cazanciuc şi pe Flavius Baias, decanul Facultăţii de drept din cadrul Universităţii din Bucureşti. Mediafax Foto

Autor: Cristi Moga

25.04.2014, 00:06 822

Piaţa de fuziuni şi achiziţii a fost mai puţin spectaculoasă în ultimii ani, dar cu toate acestea a continuat să le dea de lucru avo­caţilor, iar o serie de proiecte s-au şi concretizat în tran­zacţii care mişcă ierarhiile în cele mai importante sectoare ale economiei româneşti.

Ziarul Financiar va organiza săptămâna viitoare, marţi 29 aprilie, la hotelul Marriott din Bucureşti cea de-a cincea ediţie a Galei Avocaţilor, eveniment în cadrul căruia vor fi premiate casele de avocatură care au fost implicate în cele mai importante tranzacţii din anul 2013.

Vor fi premiaţi avocaţi implicaţi în cele mai mari tranzacţii din zece domenii, de la pieţe de capital şi sectorul bancar la imobiliare, retail sau IT.

Invitaţi speciali în cadrul galei de anul acesta vor fi ministrul justiţiei Robert Cazanciuc, precum şi Flavius Baias, decanul Facultăţii de drept din cadrul Universităţii din Bucureşti, care va vorbi despre viitorul profesiei de avocat, din prisma dascălului care intră zilnic în contact cu viitoarea generaţie de specialişti ai dreptului.

Totodată, evenimentul va fi o bună ocazie de a lua pulsul pieţei de fuziuni şi achiziţii de anul acesta direct de la avocaţii implicaţi în cele mai mari tranzacţii, dar şi de la directorii departamentelor juridice din marile companii.

O radiografie mai amplă a pieţei avocaturii va fi disponibilă în luna mai, când Ziarul Financiar va publica cea de-a şasea ediţie a Anuarului caselor de avocatură, produs în care vor fi prezentate informaţii despre cele mai mari 100 de case de avocatură din Bucureşti, marile firme din provincie, precum şi diverse statistici despre domeniul avocaturii.

Până atunci, cine sunt avocaţii celor mai mari tranzacţii? Puteţi afla marţi 29 aprilie, de la ora 19.00, în Sala Constanţa a hotelului JW Marriott din Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO