Companii

Clădirile vechi de birouri rămân cele mai scumpe de închiriat

Clădirile vechi de birouri rămân cele mai scumpe de...

Autor: Bogdan Alecu

21.04.2017, 00:07 1176
Şapte din cele mai scumpe zece clădiri de birouri din Capitală după chiria cerută au fost construite înainte de 2009, acestea fiind amplasate în cele mai bune poziţii, în special în jurul Pieţei Victoriei, în Piaţa Presei sau în zona Charles de Gaulle.

„Toate aceste clădiri se află în zonele ultracentrală, centrală şi de nord, care sunt cele mai scumpe din Bucureşti din punct de vedere al chiriilor birourilor. În plus, majoritatea sunt clădiri dominante în zonele în care sunt amplasate. Faptul că mare parte sunt construite la începutul anilor 2000 se explică prin faptul că în acea perioadă au fost dezvoltate cele mai multe proiecte în aceste zone“, a spus Mădălina Marinescu, consultant, office departament, în cadrul companiei de consultanţă imobiliară JLL România.

Piaţa Victoriei reprezintă cea mai scum­pă zonă de birouri din Bucureşti, concentrând şase proiecte de birouri din top zece, inclusiv pe cel mai scump - Avia­torilor 8 dezvoltat de NEPI, am­pla­sat în imediata vecinătate a Palatului Victoria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO