Clădirile vechi de birouri rămân cele mai scumpe de închiriat

21 apr 2017 Autor: Bogdan Alecu

Şapte din cele mai scumpe zece clădiri de birouri din Capitală după chiria cerută au fost construite înainte de 2009, acestea fiind amplasate în cele mai bune poziţii, în special în jurul Pieţei Victoriei, în Piaţa Presei sau în zona Charles de Gaulle.

„Toate aceste clădiri se află în zonele ultracentrală, centrală şi de nord, care sunt cele mai scumpe din Bucureşti din punct de vedere al chiriilor birourilor. În plus, majoritatea sunt clădiri dominante în zonele în care sunt amplasate. Faptul că mare parte sunt construite la începutul anilor 2000 se explică prin faptul că în acea perioadă au fost dezvoltate cele mai multe proiecte în aceste zone“, a spus Mădălina Marinescu, consultant, office departament, în cadrul companiei de consultanţă imobiliară JLL România.

Piaţa Victoriei reprezintă cea mai scum­pă zonă de birouri din Bucureşti, concentrând şase proiecte de birouri din top zece, inclusiv pe cel mai scump - Avia­torilor 8 dezvoltat de NEPI, am­pla­sat în imediata vecinătate a Palatului Victoria.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.04.2017

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
birouri
, cladiri
, scumpire
, inchiriere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide