Companii

Clienţii Fan Courier, ţinta unor atacuri de fraudă

Autor: Mirabela Tiron

08.02.2011, 12:08 257

Adrian Mihai, unul dintre cei trei acţionari ai companiei decurierat Fan Courier, susţine că există o firmă care se foloseşteîn mod ilicit de numele şi datele de contact ale Fan Courier, ceeace l-a determinat să facă o sesizare la poliţie în privinţatentativelor de fraudă.

"Am descoperit recent faptul că există o firmă care funcţioneazăsub denumirea de Reality Express Curier şi susţine că are sediul pestr. Fabrica de Glucoză nr. 11C, Bucureşti, Pipera. La aceastăadresă funcţionează un punct de lucru al companiei noastre iaraceşti presupuşi curieri ridică coletele oamenilor şi dispar fărăurmă. La datele de contact de pe site-ul lor figurează adresanoastră şi un numar de telefon care nu poate fi accesat. Îiatenţionăm pe toţi clienţii si colaboratorii Fan Courier, credem căeste important să fie vigilenţi şi să ştie ca angajaţii nostri auechipament adecvat, inscripţionat cu sigla companiei şi legitimaţiacare poate fi solicitată în orice moment, pentru siguranţă" adeclarat Adrian Mihai, unul dintre cei trei acţionari ai FanCourier. Compania de curierat a făcut o sesizare la poliţie privindaceastă tentativă de fraudă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO