Companii

Clujenii de la Aluterm văd o creştere de 20% a afacerilor pe segmentul sistemelor automate de parcare

Clujenii de la Aluterm văd o creştere de 20% a...

Autor: Laurentiu Cotu

07.12.2016, 00:05 635
Furnizorul de produse şi servicii pentru in­dustria construcţiilor Aluterm Group din Cluj, con­trolat de trei antreprenori români, estimează că va încheia anul în curs cu afaceri totale de 5 mil. euro, pe fondul evoluţiei pozitive a pieţei de profil şi al creşterii cu 15% a diviziei sistemelor automate de parcare.

Aluterm activează pe piaţa so­luţiilor pentru in­dustria construc­ţiilor pe trei segmente, cu divi­ziile Siatec (soluţii pentru intrări auto­mate), Makroplast (plăci de poli­car­bonat, trape de fum, lumina­toare) şi Parkomatic (sisteme auto­mate de parcare).

„Afacerile noastre au fost sus­ţi­nute de inves­ti­ţiile din indus­tria construcţiilor, aflate pe un trend cre­s­cător faţă de anii trecuţi. Di­vizia Parkomatic a înre­gistrat un avans de 15% în acest an, iar pro­iectele demarate ne indică un potenţial de creştere de 20% în 2017“, a decla­rat pentru ZF Transil­vania Radu Bogdan Opriş, director general şi acţionar al Aluterm Group.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO