Companii

Clujenii de la Electroglobal au avut afaceri în creştere cu 11% în sem. 1

Clujenii de la Electroglobal au avut afaceri în...

Autor: Laurentiu Cotu

03.10.2013, 00:06 348
Furnizorul de materiale şi echipamente electrice Electroglobal din Cluj, controlat de omul de afaceri Radu Ciorba, în asociere cu Ioan Ciorba şi Maksay Csaba, a avut în primul semestru o creştere cu 11% a afacerilor faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
 
Compania nu a comunicat valoarea cifrei de afaceri înregistrată în prima parte a anului, însă pentru întreg anul 2013 estimează o creştere mo­de­ra­tă a vânzărilor faţă de 2012. Clujenii au rea­li­zat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 58,7 milioane de lei (peste 13 milioane de euro), în creş­tere cu 24% faţă de anul anterior.
 
„Majorarea preţurilor la utilităţi va duce la creş­terea costurilor, iar anul viitor vom vedea cum se vor reflecta noile scumpiri în deciziile de investiţie ale clienţilor noştri. Astfel, putem vorbi pe de o parte de investiţii în tehnologii noi pentru a se realiza o economie cât mai mare pentru anii următori, iar pe de altă parte de reticenţă şi prudenţă“, a declarat pentru ZF Transilvania Radu Ciorba, director executiv şi unul dintre acţionarii Electroglobal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO