Companii

Clujul mai face un pas spre dezvoltarea unui parc tehnologic de 50 mil. euro

Clujul mai face un pas spre dezvoltarea unui parc...

Autor: Laurentiu Cotu

20.03.2017, 00:03 1221
Tetarom, „eticheta“ industrială a judeţului Cluj, care a atras în ultimul deceniu investitori de calibru precum Bosch, De’Longhi, Emerson sau chiar Nokia (proiect care a părăsit însă România) intră într-o nouă etapă de dezvoltare şi face paşi către construcţia primului parc ştiinţific şi tehnologic – Tetapolis -  o investiţie de 50 de milioane de euro.

Consiliul Judeţean Cluj a preluat de la Ministerului Transporturilor un teren de peste 8,6 hectare, care va fi folosit la extinderea parcului industrial Tetarom I, în vederea realizării parcului ştiinţific şi tehnologic Tetapolis.

„CJ Cluj a primit din partea Ministerului Transporturilor protocolul de predare-primire, încheiat în vederea punerii în aplicare a prevederilor Legii nr. 227 din 17 noiembrie 2016. Prin intermediul acestui act normativ a fost aprobată transmiterea unui teren în suprafaţă de 86.333 de metri pătraţi din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Trans­porturilor, cu drept de concesiune în favoarea Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR S.A., în domeniul public al judeţului Cluj şi în administrarea Consiliului Judeţean Cluj, teren ce urmează a fi folosit la extinderea Parcului Industrial Tetarom I în vederea realizării Parcului Ştiinţific şi Tehnologic Tetapolis“, se arată într-un comunicat al CJ Cluj.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO