Companii

CNADNR a semnat contracte de 47 mil. euro pentru reabilitarea drumului naţional între Zalău şi Aleşd

CNADNR a semnat contracte de 47 mil. euro pentru reabilitarea drumului naţional între Zalău şi Aleşd

Autor: Andreea Neferu

16.03.2011, 11:04 37

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale dinRomânia (CNADNR) a semnat ieri două contracte în valoare de aproape197 milioane de lei (circa 47 milioane de euro) pentru reabilitareaa 69 de kilometri din drumul naţional 1H Zalău-Aleşd.

Primul lot, cu o lungime de 26,5 kilometri şi o valoare de 89milioane de lei (21,3 milioane de euro) a fost atribuit asocieriiOHL - Peyber Hispanica - Societatea de Întreţinere şi ReparaţiiTimişoara, în timp ce al doilea lot, cu o lungime de 42,8 kilometrişi valoare de 107,8 milioane de lei (25,6 milioane de euro), va firealizat de asocierea Spedition UMB - Tehnostrade (ambele firmefiind deţinute de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu).

Durata de execuţie a lucrărilor este de 730 de zile (2 ani),urmând ca după realizarea lor, numărul de accidente grave să sereducă cu 20%, iar timpul de călătorie între Zalău şi Aleşd săscadă cu 22 de minute.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO