Companii

Cocktail Holidays: Cererea pentru circuite a fost în creştere cu 12% în primul trimestru

Cocktail Holidays: Cererea pentru circuite a fost în...

Autor: Cristina Bellu

28.03.2016, 12:05 63

Cererea pentru circuite a fost în creştere cu 15% în 2015, faţă de 2014, circuitele tematice fiind cele mai căutate de români, potrivit informaţiilor furnizate de turoperatorul Cocktail Holidays

Potrivit acestuia, trendul ascendent se menţine şi pentru 2016, rezervările realizate în primul trimestru fiind mai mari cu 12% comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Cele mai căutate destinaţii sunt Thailanda, Cappadocia, Scandinavia - Capitale şi Fiorduri, Croaţia - Muntenegru.

„Turiştii de circuit sunt persoane cu venituri peste medie, foarte bine informaţi şi foarte activi.Ştiu exact unde se duc, pentru că au citit mult despre destinaţie şia cum vor să o vadă. Vor să îmbine utilul cu plăcutul în vacanţa lor, să viziteze şi să se relaxeze. Mulţi dintre ei ne sunt clienţi de ani de zile pe circuite”, declară Dan Goicea, director general adjunct Cocktail Holidays.

Circuitele reprezintă în prezent 7% din vânzările realizate de Cocktail Holidays.Turoperatorul îşi propune ca ponderea să crească la 15% în 2016.

Cocktail Holidays este deţinut de familia Goicea prin intermediul companiei Prompt Service Travel Company, înfiinţată în urmă cu 22 de ani. În 1995, compania a introdus chartere spre Creta, iar în prezent businessul deţinut de familia Goicea operează peste 25 de destinaţii charter. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO