Companii

Cocktail Holidays lansează noi circuite şi estimează că va încheia anul cu vânzări de peste 16 mil. euro

Cocktail Holidays lansează noi circuite şi estimează...

Autor: Cristina Bellu

13.11.2017, 14:05 300

Turoperatorul Cocktail Holidays, specializat în vacanţe de tip charter, circuite şi turism individual, va lansa începând cu anul viitor circuite în Statele Unite ale Americii, Iran, Argentina, Brazilia, Rusia şi Iordania, difersificând astfel oferta de programe de călătorie cu vizitarea unor obiective turistice.

Compania mizează pe creşterea segmentului de turism individual şi intenţionează să consolideze operarea pe charter pentru destinaţiile Sharm el Sheikh, Croaţia şi Muntenegru.

Potrivit reprezentanţilor Cocktail Holidays, numărul turiştilor a crescut cu 10% în 2017, destinaţiile cele mai căutate fiind Tenerife şi Sharm el Sheikh, cu pachete care pornesc de la 580 de euro de persoană. Totodată, compania estimează că va încheia anul cu un volum de vânzări de peste 16 milioane de euro.

În cazul noilor destinaţii, vacanţele au o durată de minimum opt zile şi dispun de un ghid specializat, tariful unui astfel de circuit pornind de la 850 euro de persoană.  

În ceea ce priveşte segmentul de chartere acesta cuprinde şi în 2018 destinaţii ca Sharm el Sheikh, relansată în primăvara acestui an şi oferită şi cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Tenerife, Croaţia şi cele tradiţionale, Spania, Grecia, Turcia.

Pentru al treilea an consecutiv, Cocktail Holidays oferă în lunile mai şi septembrie vacanţe pe charter în Muntenegru, cel mai sudic fiord al Europei şi unicul din Balcani.

Pachetele cu zbor din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Constanţa au fost lansate în luna noiembrie şi au o reducere de până la 50% la tariful de cazare în perioada de Early Booking.

“Reducerile afişate în perioada de Early Booking sunt date de partenerii hotelieri din destinaţiile aflate în oferta noastră de vacanţă de vară. (…) Rezervarea din timp a vacanţei are avantajul tarifului redus, dar are şi avantajul alegerii pachetului dorit”, expliă Dan Goicea, manager Cocktail Holidays.

Pentru sărbătorile de iarnă, mulţi români preferă în special oraşele unde se organizează pieţe de Crăciun şi destinaţiile calde. Piaţa de Crăciun la Lisabona şi circuitul de revelion în Egipt “Croaziera pe Nil” s-au vândut în primele trei săptămâni de la lansare, întreaga ofertă a programelor de Crăciun fiind epuizată peste 90% în prezent.

Pachetele de revelion sunt vândute în proporţie de 70% în luna noiembrie, oferta Cocktail Holidays cuprinzând anul acesta, în premieră, vacanţe în Sharm el Sheikh şi Cuba, pe lângă Thailanda, Maroc, Madeira, Antalya, Dubai şi Abu Dhabi.

Prompt Service Travel Company activează de peste 24 de ani pe piaţa vacanţelor şi este unul dintre cele mai longevive branduri de turism din România. Cocktail Holidays este brandul turistic al Prompt Service Travel Company, lansat în urmă cu 11 ani. Turoperatorul a diversificat destinaţiile de charter încă din 1995, când a introdus sejururile către Creta. Între timp oferta de chartere a Cocktail Holidays s-a dezvoltat, compania operând peste 25 de destinaţii charter în anul 2017. Din 2005, compania a început operarea charterelor din afara Bucureştiului. În prezent, Cocktail Holidays operează chartere din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO