Companii

Compania americană Kellogg’s deschide o nouă divizie la Bucureşti, responsabilă cu activităţile de Supply Chain la nivel european

Compania americană Kellogg’s deschide o nouă divizie...

Autor: Roxana Rosu

07.05.2018, 12:04 1846

Compania americană Kellogg’s, lider pe piaţa mondială a cerealelor, a deschis o nouă divizie în cadrul Centrului din Bucureşti, care va prelua activităţi din aria Supply Chain şi va fi responsabilă pentru planificarea categoriilor de cereale şi gustări, gestionarea inventarelor şi alte activităţi specifice la nivel european.

Centrul din Bucureşti are rolul de Global Business Service pentru diviziile din Europa ale Kellogg's din peste 20 de ţări, iar principalele arii de activitate sunt: Finanţe, Supply Chain şi HR. Kellogg's activează în peste 180 de ţări din 6 continente, cu peste 30.000 de angajaţi.

În lunile următoare, noua divizie va prelua activitatea de pe pieţele locale şi o va plasa în România. Noua divizie Kellogg’s va avea un rol important în planificarea activităţilor din zona Supply Chain pentru întreaga Europă.

„Centrul nostru din Bucureşti, Kellogg’s Global Business Service, este localizat strategic pentru a deservi ariile de business din zona EMEA. România a dovedit că este o piaţă în creştere continuă, cu oameni talentaţi, vorbitori de limbi străine, având calificare înaltă şi vastă experienţă în companii multinaţionale. Fiind o locaţie centrală, România se dovedeşte a fi o locaţie excelentă pentru activitatea Kellogg’s. Vom continua să ne extindem prezenţa în România, iar acum, prin amplificarea ariilor de expertiză din zona Supply Chain, vom contribui la creşterea, dezvoltarea şi succesul business-ului.”, a spus Kim Karstensen, Kellogg Sr. Director & EMEA Centre Lead

În acest moment, în cadrul Centrului din Bucureşti lucrează aproximativ 250 de persoane în Floreasca Business Center, iar pentru 2018 planurile de recrutare vor continua pentru cele 3 arii de activitate: Finanţe, Supply Chain şi HR. În următoarele luni, compania se va concentra pe recrutarea de candidaţi pentru cele peste 50 de poziţii în zona Supply Chain.

Noua divizie va avea un director general care să sprijine direcţia strategică, în conformitate cu echipa de conducere a departamentului Supply Chain, precum şi posturi de analist şi planner pentru dezvoltarea activităţii operaţionale.

Kellogg’s este prezentă pe piaţa din România din 2014. Centrul din Bucureşti are rolul de Global Business Service pentru diviziile din Europa ale Kellogg's din peste 20 de ţări, iar principalele arii de activitate sunt: Finanţe, Supply Chain şi HR.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO