Companii

Compania de logistică Pall-Ex a inaugurat un nou hub în Bucureşti

Compania de logistică Pall-Ex a inaugurat un nou hub în...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

21.07.2017, 14:23 729

Compania de logistică Pall-Ex România a inaugurat recent un terminal de cross dock ( descărcare şi încărcare fără depozitare”, cu o suprafaţă de 2.100 de metri pătraţi, la care se adaugă alţi 1.500 de metri pătraţi, subcopertină.

„Construcţia noului terminal cross-dock a făcut parte din strategia de dezvoltare  a companiei, fiind un proiect major. (...) Planul de investiţii continuă, avem în vedere deschiderea de alte două noi huburi”, a declarat Danor Ionescu, CEO al Pall-Ex România.

Compania nu a dat detalii despre nivelul investiţiilor în noul hub. 

Pall-Ex este un serviciu de curierat de marfă paletizată lansat pe piaţa locală la 1 de­cem­brie 2011, prin intermediul Pall-Ex România, care deţine franciza pe plan local. Serviciul din Europa de Vest s-a extins în mai multe ţări, precum Marea Britanie, Spania, Franţa, Italia, Polonia şi România.

Modelul Pall-Ex permite formarea unei reţele de transportatori şi distribuitori locali, care oferă un serviciu de livrare în 24 de ore a mărfurilor paletizate pe întreg teritoriul ţării. Practic, transporturile de mărfuri sunt realizate prin intermediul companiilor de transport. În prezent, Pall-Ex are 34 de membri.

Compania a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de circa 3,5 milioane de euro, în creştere cu 30% faţă de anul precedent, conform calculelor ZF pe baza informaţiilor furnizate de companie. Potrivit celor mai recente date, Pall-Ex mai are hub-uri şI în Bacău şi Sibiu.

„Pall-Ex mizează în viitor pe o creştere stabilă, extinderea suprafeţei de depozitare, mărirea portofoliului de clienţi şi investiţii în programe de perfecţionare ale angajaţilor”, a mai spus Danor Ionescu.

Danor Ionescu, CEO Pall-Ex Romånia

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO