Compania de prelucrare a lemnului Kastamonu din Reghin realizează 50% din business la export

8 mar 2018 Autor: Laurentiu Cotu

Compania Kastamonu România (fosta Prolemn), controlată de firma Kastamonu Entegre, unul dintre cei mai importanţi jucători din domeniul prelucrării lemnului din Turcia, livrează produsele realizate în fabrica din Reghin în ţări precum Ungaria, Italia, Serbia, Polonia, Turcia, Ucraina, Republica Moldova, Cehia, Croaţia, Slovenia, Slovacia, Algeria, Maroc, Guatemala, Egipt sau Franţa.

Astfel, 50% din vânzările anuale ale companiei sunt realizate la export, conform informaţiilor furnizate de oficialii Kastamonu România. Anul trecut, producătorul din Reghin a realizat o cifră de afaceri de 162 mil. euro, vânzările la export ajungând la peste 80 mil. euro, conform calculelor ZF. Pentru 2018, oficialii Kastamonu România estimează afaceri de 190 mil. euro, mai mult cu 17% faţă de anul trecut.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.03.2018

 
Cuvinte cheie:
Kastamonu
, prelucrarea lemnului
, Reghin
, export
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide