Compania germană Preh deschide un centru de dezvoltare la Iaşi ca să creeze componente pentru automobilele viitorului

14 mar 2017 Autor: Adelina Mihai

Furnizorul german pentru industria con­struc­toare de autovehicule Preh, companie care are peste 1.000 de angajaţi în fabrica de la Braşov, se extinde în România prin deschiderea unui centru de servicii software şi hardware la Iaşi, unde va produce „componente elec­tro­nice inovatoare pentru sistemele de operare din interiorul auto­vehi­cu­lelor“, potrivit unui anunţ făcut de companie.

„Noua locaţie de dezvoltare a pro­duselor din Iaşi va începe să func­ţioneze din aprilie 2017. În momentul de faţă s-a renovat şi se adaptează la cerinţele noului chiriaş un etaj de 600 de metri pătraţi în clădirea de birouri situată pe Şoseaua Naţională nr. 31“, au transmis repre­zen­tanţii Preh.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.03.2017

 
Cuvinte cheie:
preh
, componente auto
, automobile
, autovehicule
, angajati
, fabrica
, auto
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide