Companii

Companiile de design interior care vor să se extindă în Asia de Sud mai au la dispoziţie o săptămână pentru a se înscrie în programul EU Business Avenues

Companiile de design interior care vor să se extindă...
24.10.2014, 14:47 71

Companiile specializate în design interior care activează de cinci ani pe piaţa europeană şi vor să se extindă în Asia de Sud mai au la dispoziţie o săptămână pentru a se înscrie în programul EU Business Avenues, conform unui comunicat Deloitte.

Data limită pentru depunerea candidaturii este 31 octombrie 2014, iar activităţile derulate prin program vor avea loc între 11- 17 martie 2015. Companiile din program vor participa la o misiune economică de o săptămână unde vor putea întâlni companii din domeniu din Singapore şi Vietnam.

Companiile care se înscriu în program trebuie să aibă acţionariat integral sau parţial din Uniunea Europeană şi obiecte principale de activitate în UE, să fie active sau operaţionale în design interior fie ca producători, fie ca sub-contractori sau să activeze în sectorul cercetării-dezvoltării din industrie şi să aibă o cifră de afaceri şi un număr de angajaţi suficiente pentru a putea pătrunde pe pieţele din Sud-Estul Asiei.

Programul acoperă 80% din costurile cu servicii-standard şi sprijin financiar cu cazarea de până la 1.000 euro. Companiile pot să aplice direct pe site-ul campaniei, la www.businessavenues.eu.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO