Companii

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea farmaciilor Reteta de la Sibpharmamed SRL (Polisano) de către Sensiblu

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea farmaciilor...

Autor: Roxana Rosu

27.09.2016, 13:22 891

Sensiblu SRL face parte din Grupul A&D Pharma Holdings N.V., având ca obiect principal de activitate comerţul cu amănuntul al produselor farmaceutice şi parafarmaceutice în farmacii. În momentul de faţă, reţeaua Sensiblu numără peste 400 de farmacii.

Sibpharmamed SRL, membră a grupului Polisano, are, de asemenea, ca principal obiect de activitate „comerţul cu amănuntul al produselor farmaceutice în magazine specializate”.

Farmaciile achiziţionate sunt în 41 de localităţi, respectic Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Braşov, Bucureşti, Buzău, Buziaş, Caransebeş, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Dorohoi, Focşani, Galaţi, Gheorgheni, Hunedoara, Iaşi, Ineu, Mediaş, Mureş, Oradea, Orăştie, Petroşani, Piatra Neamţ, Piteşti, Reşiţa, Satu Mare, Sebeş, Sibiu, Slatina, Târgovişte, Târgu Mureş, Timişoara, Tulcea, Turda, Vaslui, Vulcan, Zalău.

Compania Sensiblu, parte a grupului A&D Pharma, a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de circa 1,2 miliarde de lei (circa 270 mil. euro), nivel aproape similiar cu cel de anul anterior şi cu un profit net de 31 de milioane de lei (7 mil. euro), arată datele de la Ministerul de Finanţe. În companie lucrau peste 2.200 de angajaţi anul trecut.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO