INTERVIU

Constantin Pruteanu, Rotar Residence: Căutăm terenuri în zona de centru-nord. Urmărim Expoziţiei, Siseşti, Bucureştii Noi, Grozăveşti

9 feb 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

♦ Familia Eskiocak din Turcia lucrează în continuare la ansamblul Rotar Park Residence, un proiect cu peste 1.200 de apartamente şi o investiţie de 40 mil. euro.

Familia turcă Eskiocak, care a construit aproximativ 600 de apartamente în ansamblul Rotar Park Residence de pe bulevardul Iuliu Maniu din Bucureşti, pariază pe centru-nord pentru un viitor proiect imobiliar şi vânează zonele Expoziţiei şi Grozăveşti, zone deja fierbinţi din punctul de vedere al construcţiilor.

„Căutăm terenuri noi pe care să dezvoltăm, nu mai vrem la periferie, ci în zona de centru-nord. Urmărim Calea Griviţei, Expoziţiei, Siseşti, Bucureştii Noi, Grozăveşti. Încă mai există terenuri disponibile în aceste zone, însă sunt foarte scumpe“, spune Constantin Pruteanu, project manager al ansamblului rezidenţial Rotar Park Residence şi reprezentant al investitorilor. Dezvoltatorii mai deţin terenuri în Chiajna şi în zona Mihai Bravu, însă nu vor să construiască nimic pe acestea deocamdată.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.02.2018

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
Constantin Pruteanu
, Rotar Residence
, terenuri
, ansamblu rezidential
, constructii
, investitori
, apartamente
, locuinte
, construire
, familia Eskiocak
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide