Companii

Constantin Stroe: Centrul de la Titu va avea un impact mult mai important în câţiva ani decât uzina Dacia acum

Constantin Stroe: Centrul de la Titu va avea un impact mult mai important în câţiva ani decât uzina Dacia acum

Autor: Alexandra Chelu, Mediafax

14.04.2011, 23:35 78

Centrul Tehnic de testări auto de la Titu va avea un impact multmai important în câţiva ani decât Dacia în prezent, afirmăvicepreşedintele Dacia, Constantin Stroe.

"Centrul de la Titu, să ştiţi, va avea un impact mult maiimportant în câţiva ani decât îl are uzina Dacia în prezent", atransmis Stroe investitorilor prezenţi la o conferinţă organizatăde Consiliul Investitorilor Străini. El a îndemnat investitorii ca,pe plan intern, să susţină "cu tenacitate şi cu forţă" proiectelepropuse în faţa Guvernului actual, dar şi a celor viitoare.

"Pe plan extern puteţi fi cei mai buni promotori ai activităţiiRomâniei din punctul de vedere al investiţiilor străine directe.Aveţi o credibilitate mult mai mare în exterior, spuneţi acolo, cucine vă vedeţi, că în ţara asta nu s-a coborât recent din pom, căîn ţara asta se fac lucruri formidabile şi că chiar merită să seinvestească aici", a afirmat Stroe.

Renault Technologie Roumanie a deschis în luna septembrie aanului trecut Centrul Tehnic de testări auto de la Titu, care esteamplasat pe o suprafaţă de 350 hectare şi în care a investit 166milioane euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO