Companii

Constructia a 5.000 de apartamente, amanata

15.12.2008, 18:30 35

Dezvoltarea ansamblurilor rezidentiale Sunset Residences, Sigma Residence si, mai nou, Quadra 2, cu aproximativ 5.000 de locuinte in total, a fost amanata.
"Am decis sa ne concentram pe dezvoltarea proiectelor rezidentiale demarate deja, urmand sa reluam lucrul la Quadra 2 imediat ce piata se stabilizeaza, probabil de la jumatatea anului viitor", a declarat Romeo Cazanescu, directorul general al firmei Conarg din Pitesti, care a realizat proiectul Quadra Place. Quadra 2 prevede constructia a circa 850 de locuinte in zona Politehnica din Bucuresti, proiect a carui promovare a inceput in acest an.
Pe de alta parte, si dezvoltatorul proiectului Sunset Residences, firma Ablon din Ungaria, a oprit constructia la ansamblul cu mai mult de 2.000 de locuinte din cartierul Drumul Taberei, in timp ce George Padure a anuntat recent ca va intarzia proiectul Sigma Residence din Colentina.
In acelasi timp, compania RAM Global, controlata de investitori israelieni, care a inceput in vara acestui an vanzarile la proiectul Casablanca Residence din zona Titan a Capitalei, nu a inceput inca lucrarile de constructie la proiectul de 1.260 de apartamente, desi anuntasera ca acestea vor incepe la sfarsitul verii.
"Suntem pe punctul de a semna contractul cu o firma de constructii, iar in luna martie speram sa incepem constructia", a declarat Anca Bostan, project manager al firmei RAM Global.
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO