Companii

Construcţia de benzinării merge mână în mână cu dezvoltarea rezidenţială. OMV Petrom vrea să-şi extindă reţeaua cu staţii aproape de ansamblurile de locuinţe

Peste 40 de benzinării sub brandul Petrom se află în Bucureşti, în vreme ce OMV are 23 de staţii în Capitală

Peste 40 de benzinării sub brandul Petrom se află în Bucureşti, în vreme ce OMV are 23 de staţii în Capitală

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.09.2017, 00:07 915

Reţeaua grupului a ajuns la 552 de staţii de distribuţie a carburanţilor în România, sub două branduri, 153 sub numele OMV şi 399 sub brandul Petrom.

OMV Petrom, singurul producător de petrol şi gaze din România, mizează pe dez­vol­tările rezidenţiale pentru expansiunea reţelei sale de benzinării, compania intenţionând să-şi extindă lanţul de benzinării şi prin unităţi noi în ansamblurile rezidenţiale noi.

„Avem în vedere consolidarea prezenţei noastre în zone cu trafic ridicat, cum ar fi seg­mentele de autostradă date în folosinţă recent, şoselele de centură şi zonele re­zidenţiale în dezvoltare“, spun reprezen­tanţii OMV Petrom. Anul trecut însă niciun kilometru nou de autostradă nu a fost inaugurat în România, iar pentru 2017 este în plan deschiderea traficului pe 90 de kilometri noi de autostradă, deşi până acum nu a fost inaugurat nimic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO