Constructii

Drumul Sudului lansat în Dâmboviţa în prezenţa ministrului Mediului

Drumul Sudului lansat în Dâmboviţa în prezenţa...

Autor: Mediafax

11.11.2012, 13:13 2709

Drumul Sudului, proiect cu finanţare europeană prin Programul Operaţional Regional din judeţul Dâmvoviţa, care face legătura cu A1 Bucureşti-Piteşti şi cu judeţul Teleorman a fost inaugurat, sâmbătă, în prezenţa ministrului Mediului, Rovana Plumb, valoarea investiţiei depăşind 69 de milioane de lei.

Şoseaua are o lungime de 40,7 kilometri şi traversează localităţile dâmboviţene Dobra, Cornăţelu, Braniştea, Titu, Odobeşti, Potlogi şi Corbii Mari, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"În numele Guvernului doresc să transmit mesajul de felicitare şi de sprijin preşedintelui Consiliului Judeţean, Adrian Tuţuianu, şi întregii echipe care coordonează activitatea acestui judeţ. România are nevoie de infrastructură pentru a putea crea legături între toate comunităţile din această ţară, pentru a putea avea o deschidere eficientă către Europa", a declarat Rovana Plumb, care a participat la inaugurarea drumului.

Lucrările la Drumul Sudului au început în anul 2009 şi au avut termen de finalizare luna decembrie 2012. Lucrările au fost executate de Tehnologica Radion SRL-Bucureşti, valoarea proiectului fiind de 69,2 milioane de lei, iar din cauza unor nereguli în atribuirea contractului au fost aplicate corecţii de 25% la acest proiect european.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO