Constructii

Extreme pe piaţa imobiliară. De ce apar în continuare locuinţe foarte scumpe şi ce ascund proiectele suspect de ieftine. VIDEO

Extreme pe piaţa imobiliară. De ce apar în continuare...

Autor: Ştefan Stan

24.05.2014, 11:28 3603

Piata imobiliara nu si-a gasit inca echilibrul, iar din aceasta cauza apar si extremele. Pe de-o parte, clientilor le sunt oferite in continuare locuinte in cartiere rezidentiale, scumpe, pe de alta, au aparut si proiecte suspect de ieftine.

Analistii imobiliari avertizeaza ca, atunci cand pretul unei proprietati este foarte mic, cuvantul de baza este "compromis". Banii putini ascund lipsa infrastructurii si finisajele slabe.

Bucuresteanul care-si doreste o casa noua la un pret mic porneste de obicei spre sudul capitalei. Acolo se dezvolta cele mai multe proiecte la pret redus. Dezvoltarea nu presupune, insa, intotdeauna organizare ori sistematizare. Drumurile sunt neasfaltate si pline cu surprize, cum ar fi, aparitia carutelor, iar casele sunt inghesuite una in cealalta.

In Popesti Leordeni, la 11 km de centrul orasului, gasesti de vanzare "case cu gradina", sapte bucati, fiecare cu o suprafata de 110 mp si un pret de 59.000 de euro.

"Se adreseaza publicului care cauta apartamente cu trei camere si, totusi, ei isi doresc un apartament mai generos fata de un apartament in bloc, plus curtea in care poti sa iti amenajezi spatiu verde si ai parte de mult mai multa intimitate", explica Gabriela Alexandru, manager proiect.

 

Citiţi articolul integral pe www.stirileprotv.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO