Companii

Consultanţă imobiliară: Colliers recrutează un director de la fondul P3 pentru divizia de spaţii industriale

Laurenţiu Duică are o experienţă de peste 12 ani în piaţa de industrial

Laurenţiu Duică are o experienţă de peste 12 ani în piaţa de industrial

Autor: Roxana Rosu

08.09.2016, 00:03 289
Compania de consultanţă imobiliară Colliers International îşi consolidează echipa de consultanţă pentru spaţii industriale prin recrutarea lui Laurenţiu Duică pentru poziţia de associate director - industrial division.

Laurenţiu Duică are o experienţă de peste 12 ani în piaţa de industrial, perioadă în care a lucrat atât pe partea operaţională, cât şi pe partea de vânzări.

În ultimii doi ani, Laurenţiu Duică a ocupat poziţia de Head of Leasing and Development în cadrul fondului de investiţii P3, care a intrat în România în anul 2015 prin achiziţia parcului industrial Europolis Park, aceasta fiind cea mai mare tranzacţie încheiată vreodată pe piaţa locală de industrial.

Anterior, el a lucrat timp de şapte ani în compania FM Logistic, unul dintre cei mai mari pro­videri logistici din Europa şi România, avansând până la funcţia de Commercial Ma­nager. Începând din luna septembrie, el va coordona echipa de consultanţă pentru spaţii industriale a Colliers International, fiind responsabil cu dezvoltarea strategiei de creştere a departamentului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO