Contractele cu McDonald’s şi OMV Petrom au dus businessul Havi Logistics la peste 500 milioane de lei

11 apr 2014 Autor: Mădălina Panaete

Havi Logistics, unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa de logistică, care a semnat în 2012 un contract cu OMW Petrom Marketing, a trecut în 2013 de pragul de vânzări de 500 mil. lei (113 mil. euro), faţă de 420 mil. lei în 2012.

Compania, care deţine trei centre de logistică, avea în urmă cu doi ani afaceri de 190 mil. lei (51 mil. euro).

„Contractul cu OMW Petrom a fost cel care a adus un salt al businessului, până atunci afacerile au crescut gradual. De la un an la altul un contract poate schimba semnificativ structura businessului.  (...).Aici depinde de clienţi, un singur contract mare poate dubla businessul“, a declarat Mihnea Ioan, managerul care conduce de aproape 18 ani compania Havi Logistics.

WikiZF: Profilul companiei OMW Petrom

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.04.2014

 
Cuvinte cheie:
petrom
, mcdonald's
, omv petrom
, Havi Logistics
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide