Companii

Copos şi-a bugetat pentru ANA Hotels venituri mai mari cu 8%

Christine Schillings, director general al ANA Hotels

Christine Schillings, director general al ANA Hotels

Autor: Mirabela Tiron

06.02.2018, 00:07 835

Compania ANA Hotels, controlată de familia Copos, ce are în portofoliu hotelurile Athenee Palace Hilton şi Crowne Plaza din Capitală dar şi trei unităţi la munte şi două la mare (una închiriată), a finalizat anul trecut cu venituri mai mari cu 4,5% faţă de anul anterior, potrivit oficialilor companiei.

„După un 2016 extrem de puternic pentru Ana Hotels, 2017 a înregistrat o creştere totală de 4,5%, ţinând cont de un prim trimestru provocator. Pentru 2018 este estimată o creştere medie a veniturilor de 8,1%. În funcţie de locaţiile hotelurilor din grup, grila variază între 8% şi 10%. Rata medie de ocupare la nivel de grup a fost de 70%“, a declarat pentru ZF Christine Schillings, director general al ANA Hotels. Astfel, businessul ANA Hotels se apropie cu paşi repezi spre 35 mil. euro conform calculelelor ZF. În 2016, compania a avut afaceri de 141 mil. lei (31,3 mil. euro), conform datelor de la Ministerul de Finanţe.

Anul trecut, compania a implementat mai multe proiecte de investiţii, inclusiv renovarea completă a hotelului Bradul din Poiana Braşov, cu peste 2 milioane de euro, după ce anterior a fost modernizat integral hotelul Sportul cu peste 10 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO