Companii

Cora îşi duce magazinul online şi la Ploieşti după ce a acoperit alte patru oraşe mari. "ne vom concentra pe dezvoltarea acestui segment, care are un mare potenţial în România."

Cora îşi duce magazinul online şi la Ploieşti după...

Autor: Roxana Rosu

27.07.2017, 00:00 232

Serviciul cora.ro cu livrare la domiciliu a fost lansat şi la Ploieşti după ce a fost implementat anterior la Bucureşti, Constanţa, Cluj şi Bacău.  

„Prin deschiderea cora.ro la Ploieşti, suntem cu un pas mai aproape de îndeplinirea obiectivului nostru de a consolida serviciul de  shopping online. Spuneam că ne vom concentra pe dezvoltarea acestui segment, care are un mare potenţial în România. Ne-am propus să lansăm acest serviciu, în timp, în toate cele 11 magazine din ţară“, a declarat Thierry Destailleur, directorul general al cora România.

Comanda este livrată la domiciliu în schimbul sumei de doar 15 lei. Pe site-ul cora.ro sunt listate peste 30.000 de produse, de  la fructe şi legume proaspete, produse din carne, peşte, lactate, dulciuri, băuturi, la produse cosmetice, pentru casă şi familie, pentru îngrijirea copiilor şi pet shop. Retailerul franco-belgian Cora este prezent în România din 2003 şi operează în prezent 11 hipermarketuri în Bucureşti şi în marile oraşe.

În 2013, Cora a lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lanţ comercial cu livrare tip drive din România. Astăzi, reţeaua punctelor coraDrive funcţionează la nivelul celor patru magazine din Capitală. Anul trecut, Cora România, care operează pe piaţa locală prin compania România Hipermarche, a avut o cifră de afaceri de 1,7 mld. lei (387,6 mil. euro) şi o pierdere de 5,9 mil. lei, potrivit mfinante.ro, în scădere de la aproape 40 mil. lei (8,9 mil. euro) în 2015. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO