ZF 24

Acţionarii Victoria 46 aduc una dintre cele mai cunoscute cofetării de lux

Acţionarii Victoria 46 aduc una dintre cele mai...

Autor: Cristina Roşca

22.08.2013, 00:05 1549
Dorothy Constantin şi Andreea Altay, care deţin multibrandul de lux Victoria 46 de pe Calea Dorobanţi, aduc la Bucureşti în franciză Laduree, unul dintre cele mai cunoscute branduri de lux din domeniul brutăriei, cofetăriei şi al patiseriei din lume. Fondatorul Laduree este de altfel considerat inventatorul desertului macaroon.
 
„În această toamnă se va deschide un magazin Laduree de sine stătător la parterul Victoria 46. El va măsura 35 de metri pătraţi, iar investiţia totală se va ridica la 550.000 de euro“, spune Dorothy Constantin. Ea mai precizează că un macaroon va costa 8,9 lei. Pe segmentul patiseriei, Laduree se va bate cu alte fran­cize internaţionale precum Paul, dar şi cu afaceri locale pre­cum Madame Lucie. La nivel internaţional brandul fran­cez este însă considerat ca unul dintre cele mai exclusiviste din lume. Magazinul va fi administrat în România de firma Luxury Sweets.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO