Companii

Creşterea cererii pentru programe de training şi teambuilding a majorat afacerile Ascendis la 3 mil.euro la şase luni

Creşterea cererii pentru programe de training şi...

Autor: Roxana Rosu

10.08.2017, 00:04 389

Compania de training şi consultanţă în Ascendis a încheiat prima jumătate a acestui an cu o cifră de afaceri de aproape 14 milioane de lei (3 milioane de euro), în urcare cu 27% faţă de primele şase luni din 2016, pe fondul creşterii cererii de programe de training şi de teambuilding.

Astfel, vânzările de programe de training pentru angajaţii din companii au crescut cu 30%, în timp ce evenimentele de teambuilding solicitate în special de multinaţionale au cunoscut o creştere cu 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

“Unul dintre obiectivele pe care ni le-am stabilit la începutul anului a fost depăşirea unei cifre de afaceri de 6 milioane de euro în 2017, prag istoric pentru noi. Este un cadou pe care vrem să ni-l facem anul acesta când împlinim 20 de ani de activitate. Până la urmă, cel mai bun feedback pe care o companie îl poate primi de la clienţi este creşterea vânzărilor. După rezultatele obţinute la jumătatea anului, suntem încrezători ca vom atinge acest prag în 2017”, a declarat Andrei Goşu, directorul general al Ascendis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO