Companii

Cris-Tim a cumpărat o fabrică cu 110 angajaţi în Prahova şi vizează noi achiziţii. „Nu mai facem faţă cererii“

Radu Timiş, proprietarul grupului Cris-Tim: Va fi un an interesant. Cris-Tim s-a dezvoltat organic până acum, dar vrem să schimbăm strategia. Va fi anul achiziţiilor.

Radu Timiş, proprietarul grupului Cris-Tim: Va fi un an interesant. Cris-Tim s-a dezvoltat organic până acum, dar vrem să schimbăm strategia. Va fi anul achiziţiilor.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

12.12.2017, 00:07 3540

♦ Compania Diavist Product a intrat în insolvenţă în anul 2012, iar în planul de reorganizare se menţionează că administratorul special a propus vânzarea activelor societăţii.

Cris-Tim, unul dintre cei mai mari procesatori de carne de pe plan local, a preluat activele firmei Diavist Product (în insolvenţă) din comuna Măgureni de lângă Câmpina (jud. Prahova) de la familia Cord.

Cu o capacitate de procesare de 20 de tone pe zi, fabrica se află la mai puţin de 10 kilometri de unitatea Cris-Tim din Filipeştii de Pădure.

„În fabrică vom realiza categorii de produse în care nu suntem prezenţi şi vrem să consolidăm piaţa. Noi ne concentrăm pe proiectul „Eticheta Curată”, dar avem cerere pentru produse care nu sunt în aceas­tă categorie. Avem game de produse şi pentru export şi nu mai facem faţă cererii. Ne gândim să facem şi halal pentru Orientul Mijlociu sau alte specia­lităţi din carne”, a spus Radu Timiş, proprietarul gru­pului Cris-Tim cu afaceri estimate pentru acest an la 145 de milioane de euro şi mai bine de 2.000 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO