Companii

Cristian Nacu, Enterprise Investors: Materia primă pentru noi sunt antreprenorii

Cristian Nacu, Enterprise Investors: Materia primă...

Autor: Laurentiu Cotu

15.10.2014, 11:20 287

Materia primă pentru noi sunt antreprenorii, preferăm să controlăm cât mai mult dintr-o companie, pentru a ne putea impune mai mult viziunea despre acel business, a spus Cristian Nacu, Partener Enterprise Investors, în cadrul evenimentului "Campionii în business ai Transilvaniei şi Banatului" susţinut astăzi la Cluj de Ziarul Financiar în parteneriat cu fondul de investiţii Enterprise Investors, BCR, cea mai mare bancă locală, firma de audit şi consultanţă PwC şi Fundaţia Triple Helix.

"Acum câţiva ani la Paşcani am găsit o companie, de care nu a auzit nimeni, care însă în prezent a devenit o companie importantă. Vorbesc de Doina Cepalis, antreprenoarea din Paşcani care deţine grupul de firme Te-Rox, ce produce scaune auto pentru copii, şi care a devenit în prezent un model pentru antreprenorii din ţară. Tipul antreprenorului este important şi pentru noi, preferăm să avem cât mai mult din companie, pentru a ne putea impune mai mult viziunea despre aceal business", a explicat Nacu. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO